ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Κτήριο Διοίκησης ΕΜΠ Βιβλιοθήκη ΕΜΠ Το 29ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Στερεάς Κατάστασης και Επιστήμης Υλικών θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Κτηρίου Διοίκησης στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Ηλεκτρονικός χάρτης (Google Map) της Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου υπάρχει εδώ.

Μπορείτε να φτάσετε στο χώρο του Συνεδρίου με τους ακόλουθους τρόπους

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς: Αποβιβαστείτε από τη Γραμμή 3 (μπλε γραμμή) του Μετρό στο σταθμό "Κατεχάκη". Περάστε απέναντι από το σταθμό στη στάση του λεωφορείου της Γραμμής 242 πάνω στην οδό Κατεχάκη. Το λεωφορείο 242 θα σας φέρει στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου μετά από μία σύντομη (5-10 λεπτά) διαδρομή. Αποβιβαστείτε στην πρώτη στάση αφού το λεωφορείο μπει στην Πολυτεχνειούπολη. Ο χώρος του συνεδρίου απέχει από τη στάση 2-4 λεπτά.
Εναλλακτικά, μπορεί κάποιος να πάρει το λεωφορείο 608 από το κέντρο της Αθήνας, να κατεβεί στην στάση "7η" ή "8η Ζωγράφου" και να περπατήσει μέχρι το χώρο του Συνεδρίου (5-10 λεπτά) μέσω της πύλης "Ζωγράφου" της Πολυτεχνειούπολης.
Με αυτοκίνητο:Οι κύριες είσοδοι στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου βρίσκονται επί των οδών Κατεχάκη (πύλη Κατεχάκη) και Κοκκινοπούλου (πύλη Κοκκινοπούλου). Κατά τη διάρκεια της ημέρας υπάρχει στις πύλες αυτές προσωπικό που μπορεί να δώσει οδηγίες για το πως μπορεί να φτάσει κάποιος στο χώρο του Συνεδρίου. Επίσης υπάρχουν επιγραφές σε διάφορα σημεία της Πολυτεχνειούπολης που κατευθύνουν τους επισκέπτες στα κύρια κτήρια του ΕΜΠ, συμπεριλαμβανομένου του Κεντρικού Κτηρίου Διοίκησης.
Admn Bldg Katechaki Gate

Η ταχυδρομική διεύθυνση του Κτηρίου Διοίκησης είναι
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο
Ηρώων Πολυτεχνείου 9
15780 Zωγράφου