|Διαλέξεις | Φροντιστήρια | Υλη | Εικονικο Εργαστηριο | Email List | Βιβλιογραφία |
| Ιστοσελιδα 2000 | Ιστοσελιδα 2001 | Ιστοσελιδα 2002 | Ιστοσελιδα 2003 |

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΙ 2003-2004


Καλώς ορίσατε στην ιστοσελίδα του μαθήματος Φυσικής II για φοιτητές του τμηματος Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Σχόλια και ερωτήσεις σχετικά με το μάθημα ειναι ιδιαίτερα ευπρόσδεκτα. Στείλτε email στον διδάσκοντα.

Η σελίδα είναι υπο κατασκευή και θα ανανεώνεται συνεχώς. Εδώ θα μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις διαλέξεις, τους διδάσκοντες, τα φροντιστήρια, την ύλη, τις εξετασεις κλπ.


Διδάσκων: Κώστας Αναγνωστόπουλος        Βοηθός: Χάρης Στρατήγης 
Email: konstant@physics.uoc.gr Email: hstrat@physics.uoc.gr
Γραφείο: Τμήμα Φυσικής,
2ος όροφος
Βούτες Ηρακλείου
Γραφείο: Τμήμα Φυσικής, 
2ος όροφος  
Βούτες Ηρακλείου 
Τηλέφωνο: 2810-39-4253 Τηλέφωνο  2810-39-4250 
Internet: http://hep.physics.uoc.gr/~konstant/

ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ


ΥΛΗ

Η Υλη που προκειται να καλυφθεί στο μάθημα δίνεται παρακάτω.

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ

Οι διαλέξεις δίνονται κάθε Δευτερα 15:00-17:00 στο αμφιθεατρο Γ' και καθε Πεμπτη 13:00-15:00 στην αιθουσα Λ202 στα κτίρια της Κνωσσού. Ακολουθήστε τα παρακάτω links για πληροφορίες για καθε διάλεξη που έχει δοθεί (ύλη που καλύψαμε, κεφάλαια για μελέτη και προβλήματα για το σπίτι). Τα προβλήματα που δίνονται ειναι τα ελάχιστα που πρέπει να λύνονται για μια σωστη μελετη και μπορούν να συζητηθούν στο φροντιστήριο καθώς και σε ατομική βαση με τους διδάσκοντες. Οι φοιτητές ενθαρρύνονται ιδιαίτερα να λύνουν προβλήματα απο μόνοι τους για καλύτερη κατανόηση της ύλης. Τα προβληματα αυτα ειναι οδηγος μελετης και οι φοιτητες δεν ειναι υποχρεωμενοι να τα παραδιδουν.

Ακολουθήστε τους συνδέσμους κάθε διάλεξης για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το περιεχόμενό τους.


ΕΞΕΤΑΣΗ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Παρακατω παρατιθενται οι βαθμοι του Σεπτεμβριου 2004.


ΕΞΕΤΑΣΗ ΙΟΥΝΙΟΥ

Παρακατω παρατιθενται οι βαθμοι του Ιουνιου 2004. Ο τελικος βαθμος ειναι ο μεγαλυτερος απο β και 0.8 β + 0.2 φ οπου β=βαθμος εξετασης Ιουνιου και φ=βαθμος ασκησεων φροντηστηριου. Τον Σεπτεμβρη ο βαθμος του φροντιστηριου χανεται.


ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ

Τα φροντιστηρια γινονται καθε Παρασκευη 17:00 - 18:15 στην αιθουσα Λ202 στα κτίρια της Κνωσσού. Το πρώτο φροντιστήριο θα γίνει την Παρασκευή 12 Μαρτίου. Καθε εβδομαδα θα παραδιδεται μια ομαδα ασκησεων στον διδασκοντα του φροντιστηριου. Απο αυτες θα προκυψει ο βαθμος του φροντιστηριου φ και ο τελικος βαθμος του μαθηματος τον Ιουνιο υπολογιζεται απο τη σχεση 0.8 ε + 0.2 φ, οπου ε ο βαθμος της γραπτης εξετασης. Ο βαθμος του φροντιστηριου ισχυει μονο για την περιοδο του Ιουνιου 2004.

Σημείωση: Οι ασκησεις στελνονται στη λιστα hy113-list καθε Παρασκευή και εμφανιζονται στην ιστοσελιδα αργοτερα. Για το λογο αυτο σας ενθαρρυνουμε, αν δεν το εχετε κανει ηδη, να γραφτητε στη λιστα αυτη.

ΕΙΚΟΝΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ

Επισκευτητε το εικονικο εργαστηριο με εφαρμογες σε θεματα φυσικης που συνανταμε στο μαθημα. Οι συνδεσμοι ειναι κυριως εξωτερικοι και η σελιδα θα ειναι υπο διαρκη ανανεωση.

EMAIL LIST

Εχει δημιουργηθεί Email list για το μάθημα. Η διεύθυνσή της είναι hy113-list@csd.uch.gr . Γράψτε ότι απορία έχετε, οτιδήποτε νομίζετε πως ενδιαφέρει όλους μας, προτάσεις κλπ. Για να συμμετέχετε στη λίστα πρέπει πρώτα να γραφτήτε. Στη λίστα γίνονται όλες οι σημαντικές ανακοινώσεις για τις οποίες θα ειδοποιήστε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Ακολουθήστε αυτό το link για οδηγίες.
Page administered by Konstantinos Anagnostopoulos, konstant@physics.uoc.gr